Dripp dropp i mjölkskummarens stalaktiter

Och så var dagens äventyr avklarat: Vi har äntligen frostat av frysen! Tjoho!

Okej, det var ingenting roligare än det, tyvärr.

Hur är det egentligen tänkt att man SKA frosta av frysen? Min teknik går helt enkelt ut på att tömma och stänga av frysen, koka massvis med vatten, fylla en sprayflaska med det kokta vattnet och sen spraya bort all is. Rena döden för armarna, men det går oerhört mycket fortare än om man skulle låta isen självsmälta (det är inte ett korrekt ord va?).
Och eftersom jag råkar ha en karl som uppskattar all form av träning så tog han glatt på sig sprayandet så slapp mina armar lida.
Klart på inte ens 40 minuter, och då var den så frostig att frysen i sig hade börjat väsnas nästan 24/7. Inte så bra när man försöker vara sparsam med elen.

Men hur gör alla andra?

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi avfrostade kylen nu när vi flyttade, och där var det mer frost än mat, nästan. X_x

Det tips jag fått är liknande: Du kokar upp vatten i kastruller och ställer in kastrullerna i frysen. (och byt ut dem när de slutat ånga)

Funkar bra det med. :)

2011-08-30 @ 00:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0