Frontalattack av alfabete och sifferhelvete

Först, innan jag börjar med mitt normala nonsens-prat, så vill jag bara berätta att jag och J firade 4 år i början av mars. Fyra år av underbart sällskap på gott och ont, precis som ett förhållande ska vara. Jag är jättelycklig just nu!

Nu så... *harkel*

Nu har jag bott själv i lite över en månad, och det är så underbart som jag trodde att det skulle vara. Jag äter vad jag vill, jag gör vad jag vill och klär mig som jag vill. Och med tanke på att jag har väntat på det här i sisådär 7 år så är känslorna nästintill överväldigande.
Tyvärr har jag dock ingen bokhylla så de enda böcker jag har framme är Twilight-böckerna, Momo samt Liftarens Guide till Galaxen. Den sistnämnda klarar jag mig visserligen inte utan, men jag saknar mina böcker. Framförallt saknar jag alla mina serier. Jösses, jag har ju nästan fyra banankartonger med bara serier som ligger nedpackade i mitt förråd, och det känns jättetråkigt!

Men framförallt har jag kunnat ägna mig åt teckning, vilket känns jättekul! Det har blivit några fler Buck-teckningar, jag tror att jag är uppe i tretton stycken nu. Jag vet, jag är knäpp!
Samtidigt har jag nästan fått ett riktigt nördliv på deviantart, och några nya vänner, vilket gör underverk med mitt ego.
Dessutom har jag kommit igång med målandet ordentligt nu, vilket är ett enormt plus! I familjehemmet hade jag sällan tid att måla och när jag väl gjorde det kom det alltid någon och störde. Här stör ingen utom Leo, katten min, och han stör knappt.

Livet rullar på precis som det ska och jag ägnar min tid åt att ta hand om mitt ego samt jobba, precis som jag velat göra länge nu. Det känns underbart på ett överväldigande sätt. Jag har till och med eget internet nu... det har jag inte haft på två år och det jag hade då fungerade när det själv ville.

Snart blir det nog wow-spelande för mig, I will join the dark side of nerdity!! Mohahah!!

RSS 2.0