Aha, sa lokföraren och sköt en stekpanna

Den här veckan blev sannerligen inte som jag hade tänkt mig den, jag hade tänkt att jag skulle kurera min rygg ordentligt, rita färdigt allt halvpåbörjat i min teckningsbok, hänga med Master på årets första Rost-besök samt eventuellt hänga med S och rita lite mer. Icket, tisdag morgon ringer min chef och frågar om jag vill ta frukosten på hotellet eftersom den ordinarie frukostvärdinnan sjukanmält sig. Vad ska man säga då? Nej, jag kan inte för du väckte mig tio över fem när jag endast hade sovit i ca 3 timmar? Knappast.
Och utan att det var tänkt, så jobbade jag hela veckan med frukosten. Snark... Enda positiva att mer pengar rullar in...

Om ni undrar varför jag har ont i ryggen så kan jag säga att min ländkota hade snurrat till lite och skapat inflammationer i slutet på ryggen. Lösningen var akupunktur hos en sjukgymnast samt ryggövningar dagligen. Känns dock inte som att det blir bättre, men det kanske sker såpass successivt att jag inte lägger märke till det. Well well, bara att fortsätta antar jag. Men grymt irriterande är det i alla fall.

Annars har det inte hänt så mycket spännande.

- Jag uppdaterade min Deviantart ganska rejält iom att jag äntligen fick igång scannern (installationsskivan som följde med var knäckt mitt itu så J's pappa fick hjälpa till via Teamviewer). Nu slipper jag skämmas över att jag producerar en massa bilder som jag ändå inte kan visa upp någonstans. Yey!

- Vi fick igår hem vårt surround-system så ska det äntligen bli lite jävlar anamma när man spelar spel eller ser på film. Det är visserligen inte större fel på ljudet på vår tv, men det blir inte mer än så heller. Ska bara skaffa lite kablar så kan fanskapt äntligen kopplas in.

- Har sett Harry Potter sjuan två gånger nu, andra gången med Knycklis, och måste säga att jag gillar den bara mer och mer. Ska snart skaffa resten av böckerna, har ju bara den första samt de två sista.

- Golvet är nästan klart i sovrummet och då blir det kökets tur, fast när skåplucke-snubbarna har vart här förstås, de kommer på torsdag.

Typ...

Just ja, vi bråkar på med ikea nu också. Tydligen så går inte längre malm-serien att få tag på i färgen mellanbrun, som ju J har på sina möbler, vilket gör oss en aning förbannade. Särskilt som jag så sent som hösten 2009 såg att de hade hela serien i just mellanbrun, men när vi mailar och frågar så säger dom att färgen utgick med start redan 2004. Vars fan meddelade dom det? Ingenstans där jag såg det!
Skyll dig själv... Ja tack som fan för det!

Min jobbiga lösning var att vi skulle skaffa min byrå i en annan färg och att vi skulle köpa två nya sängbord som vi lackade om. J var inte så pigg på den idén, så nu håller jag utkik som en hök på blocket och andra hemsidor där man nog kan hitta prylarna begagnat. Om man har tur vill säga.
Jag skickade ett mail till K-rauta om tips på min idé så vi får se vad dom säger.

Until we meet again...


RSS 2.0