Gröt i mopphinken och galosch i gägg blä

Fantastiskt, det blir ETT inlägg i mars...

Fast jag har, i ärlighetens namn, inte haft vare sig tid eller lust till att blogga, eller göra så mycket annat skoj den senaste tiden. För mycket jobb, för lite vattnande av själsfrodande intressen, samt en rygg som tar kål på mig. Gnäll gnäll gnöl, samma refräng varje dag. Jag blir så ledsen...

Var trots allt en smula sjuk i helgen, och förutom att man fick chans på sig att slappa lite extra, så ägnade jag på tok för många timmar åt bloggdesign. Resultatet kan ni bland annat se här ovanför. Yep, jag har gjort en egen header. Himla snygg blev den också!
Skapade även två nya bloggar, men eftersom de inte är färdiga än på långa vägar så kan ni inte hitta dom. Så snart de är färdiga kommer jag att länka till dem för den intresserade.
Den ena är iaf en konstblogg, där jag på engelska visar upp min konst. Kan behövas, DArt räcker inte alltid till, och med egen webdesign har du lite större frihet. Då ska man bara fatta hur allt fungerar...
Den andra är en tmnt-blogg där jag samlar allt som har med tmnt att göra. Så nu blir det inga fler nörderier på denna blogg! Ganska skönt faktiskt, och det lilla jag har gjort känns jättebra!

Lägenheten blir det snart inget mer om heller, eftersom den nästan är klar. Hur underbart som helst!! Mina serier och böcker är tillbaka bland annat, efter att ha varit nerpackade i två år. Ni anar inte hur deprimerande det har varit.
Några få inköp återstår, men de lär bli avklarade i veckan eventuellt i nästa vecka förhoppningsvis. Sen kanske man äntligen kan börja slappna av lite mer.

Ciao tills vidare!

RSS 2.0