Knas med falanger och skutan skvalpar sirap

Det blir ganska intressant när man försöker surfa på DArt samtidigt som man updaterar bloggen... Så mycket till simultanitet har man nog inte.

Vintern får gärna ta slut snart. Inte för att jag är trött och less på kylan och snön, långtifrån, men jag börjar bli skapligt less på att mina händer torkar ut fortare än jag kan smörja dem. And guess what happens, huden spricker och jag får massvis med små, små sår som knappt syns men ska blöda utav bara helvete. Blir riktigt jobbigt när man ska bädda sängar på jobbet och helt plötsligt upptäcker du massvis med små små blodfläckar på lakanen som inte fanns där innan. Morr!

Annars kan jag berätta att jag hörde en av världens roligaste felhörningar på Rock klassiker imorse:
ca en och en halv minut in i låten "Yellow Submarine" av The Beatles hör man klart och tydligt hur någon ropar:
-"Posten är här! Posten är här! Posten till Sheriffen!"
-"Raffe stäng dörrn! Raffe stäng dörrn!"
Det sista skriks dessutom på bred skånska... Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en felhörning i år (förra räknas inte).

Va fan? Är det redan februari? Hur faen kan tiden gå så jäkla fort? Säkerligen för att jag jobbar på tok för mycket så att dagarna mina börjar flyta ihop. Vore inte så konstigt...

Mer då? Inget av intresse, golvet i köket är så gott som färdigt, så snart nalkas en tripp till ikea. Längtar rejält efter en byrå kan jag säga, jag har gett upp hoppet om att kunna hålla mina kläder snygg vikta i en enda banankartong.

Jag skulle även vilja ha mer tid för tecknande, det börjar bli lite väl mycket halvfärdiga grejer i min teckningsbok. Tror nästan att jag får ringa S och tjata om en ny tid, fast å andra sidan hade han tänkt att vi skulle öva på stilleben nästa gång. Något jag visserligen skulle behöva, men inte har tid till (eller vill prioritera under mina drawing sessions så att säga).
Gnag gnag... För lite tid... snart ser jag till att dra på mig nån riktigt kraftig förkylning eller nåt...

Ciao tills vidare!

RSS 2.0