Dripp dropp i mjölkskummarens stalaktiter

Och så var dagens äventyr avklarat: Vi har äntligen frostat av frysen! Tjoho!

Okej, det var ingenting roligare än det, tyvärr.

Hur är det egentligen tänkt att man SKA frosta av frysen? Min teknik går helt enkelt ut på att tömma och stänga av frysen, koka massvis med vatten, fylla en sprayflaska med det kokta vattnet och sen spraya bort all is. Rena döden för armarna, men det går oerhört mycket fortare än om man skulle låta isen självsmälta (det är inte ett korrekt ord va?).
Och eftersom jag råkar ha en karl som uppskattar all form av träning så tog han glatt på sig sprayandet så slapp mina armar lida.
Klart på inte ens 40 minuter, och då var den så frostig att frysen i sig hade börjat väsnas nästan 24/7. Inte så bra när man försöker vara sparsam med elen.

Men hur gör alla andra?

Klänningen grät visst en skvätt citron

Vanligtvis har jag inget emot regn, utan tycker att det är riktigt mysigt. Tyckte bara att det var lite väl typiskt att det började ösregna när jag skulle hem från jobbet idag och att det kom ett uppehåll precis när jag hade tagit mig upp för alla trappor till lägenheten. Jag var blöt som en liten ledsen duschad katt, utan att vara just ledsen. Fast det är klart, det är endast vid sådana tillfällen som jag faktiskt tycker att en dusch är det mysigaste som finns. Vanligtvis tillhör det endast de där halvjobbiga nödvändiga som man måste göra och som man halvskyndar sig igenom.

Hade jag något annat jag faktiskt ville säga? Tror inte det. Möjligtvis att det har börjat bli rätsida på allt vad internetuppkopplingar heter på det här stället.
Äntligen har vi lyckats fixa till Xbox Live, så nu kan man surfa efter spel, teman och roliga tillbehör till sina avatarer! Great success! Jag misslyckades tyvärr med att skapa ett live-konto eftersom jag tog fel mail-adress, och till råga på allt så kan man endast ändra sitt live-konto en gång var 30:e dag. Det var lite täskigt må jag säga (jag skrev täskigt eftersom det är så jag säger det).

Annars vore det rätt skönt att ta en paus från allt just nu... Inte så att livet går på tomgång eller att jag känner mig nere... Det är bara... lite halvjobbigt på fel sätt... Ja, så kan man säga.

Ciao!

RSS 2.0