Och upp ur graven kravlade sig grodan...

Det här gör mig verkligen besviken på mig själv. Det är inga som helst problem att bara boka en dator på biblioteket och skriva ett inlägg på den här #@&§% bloggen, men likt förbannat så blir det ändå distraheringsmoment som gör att jag aldrig ”hinner”.

Nu har jag extremt mycket att berätta sen sist och vi börjar med pangnyheten:

Jag ska flytta hemifrån. Äntligen, ska jag flytta hemifrån! Äntligen ska man få ta hand om sin egen disk, sin egen tvätt, städa sina egna utrymmen, sköta sig själv på bästa sätt och bara njuta. Jag har levt tillsammans med den här stora familjen alltför länge, och behöver sannerligen ett eget bo innan jag kreverar.
Jag flyttar visserligen inte långt, min lägenhet ligger bara tvärs över broarna och i närheten av centrum i nästa pyttelilla samhälle (det är bra mycket mindre är det nuvarande skithålet) men det är ett betydligt trevligare samhälle så jag är nöjd. Dessutom får jag 35 kvm2 för samma hyra som ett studentrum på 19 kvm2 inne i stan, vilket ju är än mer underbart.
Så dit flyttar jag om nu ganska precis två veckor, tillsammans med Leo och Popcorn, mina sötnosar till katt och sköldpadda.
J flyttar inte med men han har all tillåtelse att springa som han vill i min lägenhet, det har jag lovat.
Så ni kan tro att jag är uppspelt!
Jag behöver inte ens köpa prylar till den, i varje fall inte till köket. Jag har all köksgeråd och porslin jag behöver, kanske till och med mer. Det enda jag skulle behöva är två hopfällbara stolar och ett litet klaffbord till köket, eftersom det storleksmässigt inte är ett kök utan en kokvrå. Dessutom skulle jag behöva en bokhylla av något slag till alla mina böcker, serier och pärmar. Det är mitt enda bekymmer just nu, att jag inte har en bokhylla.

Det var det.

Sen har jag kommit igång med tecknandet igen, men det var inte frivilligt. Det är tack vare en fånig förälskelse som jag började teckna som en idiot, och just nu är det dessvärre bara bilder på honom.
Åh, tro inte att jag inte är lycklig med J, jag är grymt lycklig och kär i den nörden. Dessutom är den här personen en fiktiv karaktär, vilket gör att J inte behöver känna av någon konkurrens. Ärligt talat skrattar han bara åt mig och kallar mig söt.
Suck, nåja…
Det är inte en karaktär som jag är ensam om att gilla. På deviantart där jag har tillbringat min mesta tid sen efter jul, vimlar det av tjejer och killar som älskar och gillar honom.
De som inte älskar honom på samma sätt som vi tokar gör, men däremot såg filmen och tyckte att han var en sjukt bra karaktär, har till och med mage att säga att han skulle kunna platsa i en egen film. Vilket kanske är sant men jag anser mig vara alldeles för nördig för att besvara den frågan.
Vem jag talar om?
*Trumvirvel*
Jag talar om Buck ifrån Ice Age 3 såklart! Den galna, enögda vesslan som hjälper vår välkända flock att klara sig undan dinosaurierna.
Jag gör verkligen inget annat än att teckna av honom, direkt från filmen eftersom jag inte är så bra på frihandsteckning. Folk på deviantart kallar mig för besatt galning, men det är jag ju så jag bryr mig inte. Och jag vet vad ni andra säger, han är ju för sjutton gubbar en vessla, men det bryr jag mig heller inte om. Nemi gillar ju Spökplumpen och Hulken.  
Jag tecknar av Buck, jag citerar honom närhelst det passar (gör någon annan det flinar jag bara), jag läser fanfictions på nätet om honom och håller dessutom på med en själv för första gången i mitt liv! (Fanfictions är verkligen inte min grej, har aldrig varit men nu kan jag inte låta bli, J tycker att det är bra engelska-träning för mig men men men men... glää!!)

Buck har verkligen vridit till huvudet på mig. Jag sitter till och med och läser ”Moby Dick” bara för att Buck råkar kunna liknas vid kapten Ahab.
Ja, jag är nog bra fånig egentligen… Men jag är å andra sidan inte ensam, vilket är en tröstande tanke.

 

 

Här är en av de bilder jag har gjort av honom

På deviantart har jag hittills lagt ut 9 bilder på Buck, och jag får dagligen kommentarer om hur bra de är, något min självkänsla gladeligen gottar i sig när den nu inte har varit så hög den senaste tiden. Ja, jag vet att eget skryt luktar illa, så jag ber om ursäkt.

Sen kan jag i förbifarten nämna lite andra saker:

- Jag har äntligen börjat prova på linser. Det är fortfarande svårt att sätta i dom men jag blir bara bättre och bättre på det.

- Jag har börjat fylla i en dagbok för fem år. Den är både praktisk och ångestframkallande, praktisk eftersom jag får ner viktiga detaljer som jag annars glömmer men ångestframkallande eftersom jag ser att det finns plats för fyra år till, och då kommer jag att vara 26 år… Gaah!

- Huset är nästan färdigt för försäljning nu, det ska komma någon och fotografera rummen på torsdag, fotografier som ska användas till en visning. Päronen är rejält stressade, och jag kan inte låta bli att påverkas.

- Jag har upptäckt tjusningen med 3D-bio i och med att jag och J gick och såg Avatar dagarna efter nyår. Och vi är fullständigt överens, vi måste se den igen! Enda molnet över det är att jag ångrar att jag inte såg Ice Age 3 på bio, den gick minsann också att se i 3D. Snyft!

- Jag och J har blivit riktiga nintendo-nördar sedan han fick Super Smash Bros. Brawl i julklapp. Så fort jag kommer hem till honom sätter vi oss och spelar. Vi har precis avslutat äventyret, något som var skitkul, så nu ska vi göra om det på en svårare nivå (vi körde på normal, så nu ska vi testa hard). Min favoritgubbe är Meta Knight, jag kommer på mig själv med att försöka använda hans attacker när jag spelar med andra karaktärer, något som inte underlättar spelandet för mig.

- I fredags fick jag en chans att klä mig i min gamla trash-core stil när jag skulle fara på Rockkarusellen och se J’s band Strongheart spela. Varför vara alternativt klädd på en sådan spelning? Därför att det får mig att känna mig bekväm i mig själv, dessutom är jag sexig på ett sådant alternativt sätt att de flesta killar inte vill stöta på mig, vilket är ett enormt plus. Jag vet sällan vad jag ska göra när jag hamnar i sådana situationer. Nåja, skönt var det i alla fall, jag skulle klä mig i trash-core betydligt oftare om jag inte bodde hemma. Fast det gör jag ju inte länge till så det spelar ju ingen roll.

Det får räcka för stunden. Adios! Har hittat ännu en fanfiction att gotta mig i *^_~*


RSS 2.0