Citronsmak på noshörningens tår studsar ur högtalarens rektum

Födelsedag idag, min egen dessutom, yay!

Kan nog glatt konstatera att denna var nog bland de bästa någonsin! Jay tog med mig på helkroppsmassage samt mys i bubbelpool med fri tillgång på chips, godis och frukt samt skönhetsartiklar. Oj, så bortskämd man kan känna sig i sådana stunder! Ni som funderar på vad ni ska hitta på till era partners, satsa på något sådant här, hos en väletablerad och känd salong så får ska ni se uppskattning som heter duga!

I vanlig ordning har man också blivit sms-bombad med gratulationer från en massa människor vilket alltid är fantastiskt trevligt!

Nu stundar tårta och te och sen en trevlig film med de bästa grabbarna jag vet! Midna räknas förstås aldrig in för hon är så dum (det är hon egentligen inte men hon är så förbaskat rolig att bråka med och måste man ha en anledning för det så kan man skylla på att hon är dum).

Lebewohl!

Pang pang pom i tårtyran

De e ingen vanlig dag
De e ingen vanlig dag
Nej, de e ingen vanlig dag
För det här är Joe's födelsedag
Hurra hurra hurra!

Stort stort grattis till min otroligt bortskämda syskonson som fyller ett år idag! Jag som inte fick veta om att han hade fötts förrän två dagar senare, det var skamligt :(


OMG, såg ni? En smiley? Fantastiskt!


Kvällen till ära vankas hans favoritmat risgrynsgröt till middag (i vår familj får alltid födelsedagsbarnet bestämma middag, vilket jag tycker är en trevlig tradition), och även dopp-i-gryta eftersom vi inte åt något till jul eller ens efteråt, så nu ska det åtgärdas!

Bensin i bokhyllan sätter fyr på trollen

Nästan lite väl poetiskt, tycker ni inte?

Min lillayster tycker att jag är skitdålig på att uppdatera här, och ja, det stämmer, men i hur många år har vi inte konstaterat det? Ska vi ge upp diskussionen?

Svaret lär antagligen bli ett enda stort nej på alla håll så vem orkar ärligt talat bry sig?

*****

Dessutom händer det inte så mycket intressant i mitt liv. Jag pluggar järnet och det är allt. Jag vill inte påstå att det jag gör är tråkigt, men mycket av det känns just nu ganska tungt. Jag älskar att skriva men just nu vill jag knappt sitta vid en dator, vilket till största delen kan bero på att min dator är extremt otrevlig mot mig just nu. Den startar om sig själv när jag vill stänga av den, vilket nu har börjat resultera i att den knappt vill bli startad heller för att "den stängde av sig själv efter ett allvarligt fel" (vilket är en ren och skär lögn, eftersom det är JAG som stänger av den i omstartningen genom att trycka på knappen).

Datorer alltså... J klagar en del på sin också, men då handlar det mer om att han inte förstår sig på vad han ska göra och därför startar bråk med den (ni ska ju inte inbilla er att datorer inte kan bli jävliga tillbaka). Min däremot är "gammal" och "trött" och "vill bara dö" och spottar galla på mig varje gång jag pumpar liv i den.
Tack för det surgubbe!

Däremot fungerar det inte att skylla ifrån sig på sin dator när ens lärare vill ha förklaring på varför den del små grejer dröjer (nej, jag ligger inte efter med allt, bara en fjärdedel, vilket är tillräckligt!). De tycker att jag kan sitta vid skolans datorer istället, men vem orkar jobba med en dator som det tar fem minuter (jag skojar inte!) att bara logga in på? Och är datorn dessutom inte på så tar det ytterligare fem minuter att starta upp den. Till råga på allt är det Windows 7 på dem, och i ärlighetens namn.... JAG PALLAR INTE WINDOWS SJU!!!

Usch, va barnslig jag blev nu!

Förlåt så mycket, jag ska nu skämmas en skvätt innan jag fortsätter med allt detta tråkiga arbete.

Suck, stånk och stön!

PS: Just nu sitter jag på bibliotekets dator och skriver, vilket gör mig en smula nostalgisk. Jag ställer fortfarande frågan till mig själv: Hur tusan kunde jag ha ett liv på internet när jag inget internet hade?


Och plötsligt sa polkagrisen bara poff och smask

JAg hade inbillat mig att hela dagen skulle gå åt till att göra färdigt en massa hemska grejer som jag egentligen inte har lust för att göra men som man måste likväl (man ska inte underskatta analysarbeten!). Jag sätter mig framför datorn och skriver idogt och nästan som i trans men någon slags baktanke om att det kanske går lättare så.

En timme senare blev jag pltsligt klar.

Vänta va?!?!?

Det här skulle ju ta hela dagen, inte bara en timme! Vad hände?

Jag tror att det är det som kallas flyt...

Wow, det var annorlunda må jag säga! Så vad ska jag göra nu?

Jo det vet jag precis! Jag ska börja lästa Hungerspelen som jag har skjutit upp i kanske ett års tid nu och som jag var hemskt noga med att införskaffa på bokrean där i februari. Har jag rört den sedan dess? Nej tyvärr... Som vanligt med mig... Snark!

Mask mosad till potatismos och yttersvängen krossad till gryta

Hjärnan känns alldeles mos efter helgens strapatser, men det var väl bara väntat...

Högskoleprovet gick över förväntan också, fick lite över och lite mindre än 3/4 rätt på en av mattedelarna samt de båda orddelarna, medan den andra mattedelen gick betydligt sämre med. Men då jag hade förväntat mig max hälften rätt på allt så var det här långt ifrån dåligt! Och nu när man har gjort det så borde nästa gång gå jättebra!

Annars rullar livet på i samma räls, jag pluggar för mycket och prioriterar inte så mycket nöjen just nu... Och ärligt talat hade jag inte mer att säga än det så... ja...

RSS 2.0