Dammet lägger sig medvetet på de försvagade xylofonerna

Jag har äntligen fått en tid till kuratorn på den närliggande vårdcentralen (eller hälsocentral säger man visst i vår moderna tid) så nu kanske det svåröverskådliga arbetet att bena ut mitt sänkta humör kan påbörjas ordentligt. Jag borde inte ha alltför stora förhoppningar, i mitt bakhuvud ska allt lösas NU, men det kommer ju inte att hända tänker min mer rationella sida.
 
Annars är det lite ta dag för dag som gäller, samt att försöka planera in vettig sysselsättning i sin kommande vardag. Så tack och lov för Halloween just nu, det tar otroligt mycket fokus och gör mig lite gladare och mer pepp på livet.
 
På fredag är jag bjuden på hemmafest hos Raja, och på lördag stundar den årliga festen på Greyscale. Hade jag haft mer ork och energi hade jag glatt färdigställt en avancerad dräkt med egengjord latexmask, men då mitt humör har gjort att jag knappt orkar sköta hushållet såt får det vänta till nästa år istället. Nu blir det något simplare, men vad talar jag om först till helgen.
 
Nu ska jag fortsätta peppa med mina nya älsklingar, Creature Feauture.

Vargen susar fram mellan byggnaderna i spegelns hastighet

Jag kände att det kanske var dags för ett nytt inlägg. Även om tillvaron fortfarande sviktar.
 
Så jag försöker göra det som verkligen har blivit mitt liv det senaste tre åren: spela spel.
 
Jag som aldrig någonsin har klassificerat mig som en så kallad gamer-girl, en som faktiskt spelar spel ofta, är bra på det och inte bara tycker det är roligt. Jag har aldrig ansett mig som särskilt bra på det, även om jag tycker att det är asroligt.
 
Men vad annars kallar man sig när man sitter och bränner igenom Mass Effect trilogin på hardcore, dvs näst svåraste svårighetsgraden av totalt 6? Vad kallar man någon som på kort tid spelat igenom en massa klassiker som Super Metroid, Final Fantasy VII samt en sjuhelsikes massa Zelda?
 
Jag har aldrig träffat på en enda tjej som tagit sig igenom Gears of War-trilogin eller spelat alla Halo-spel (jag har visserligen inte spelat Halo Wars men folk brukar inte komma ihåg att det finns), eller finner en större lockelse att spela Half-Life.
 
Portal spelar jag ju utan problem, Mirror's Edge tog jag mig äntligen igenom nu när jag hade en bättre datamus, och nu är tanken att jag ska påbörja den gamla klassikern "Conker's Bad Fur Day" till helgen.
 
Och hur många timmar har jag inte lagt ner på World of Warcraft? Eller Sims 2? Eller Okami?
 
Jag kan nog definitivt betrakta mig som en gamer-girl nu. Och just nu fungerar det fantastiskt bra som uppiggare i den svårhanterliga vardagen.

RSS 2.0