Ökenråttan skuttade ur grädden och drunknade i marmeladen

Äntligen fredag! Vet ni vad det betyder? Nej inte fest eller kyckling eller filmkväll. Två helt andra saker:

1. Idag släpptes äntligen det senaste Zelda-spelet; Skyward Sword. Köpte det idag men J ska få spela det först eftersom han har längtat mest. Dessutom måste jag ta mig igenom Windwaker och Twiligt Princess samt avsluta Majora's Mask innan jag själv kan spela. Ska vi slå vad om att jag lär få spela spelet först till nästa sommar?

2. Ikväll ska jag och J äntligen fara och se det bästa bandet genom tiderna: Euskefeurat!! Har längtat ganska mycket och nu igår fick jag världens ångest om att vi kanske hade fått fel datum på biljetterna eller om det verkligen var torsdag som alla påstod. Men nu är det dags! Gissa om jag är spänd av förväntan! Undras vilka låtar som de tänker köra. Sist jag såg dem körde de enbart bra grejer som man vekligen ville höra, men nu har det ju kommit två fler skivor samt att de har ett nytt projekt på G som de tänkte smygpresentera här. Jag är så nyfiken så jag nästan spricker!

Såg för resten slutet på säsong två av Sailor Moon tidigare idag, äntligen fick man veta hur det slutade (jag har aldrig sett sista episoden nämligen). Så här ska vi nu sätta fart med nästa tre säsonger som jag inte hade hört talas om tidigare (så går det när man inget internet har).

Happy days!!

Hopp i gardinen sa pennan och tände stubinen

Nu ville jag egentligen bara att det skulle rimma. Eller nåt...

Julkänsla har börjat infinna sig så smått faktiskt, och det är jag glad för. Förra julen hade lite brist på sådant (jag tycker dock fortfarande att Halloween är fruktansvärt underskattat och julhandeln börjar för tidigt). Jag har redan börjat fundera på pyntandet, som nästan är roligast med högtiden. Julpynt ger mig en så fin barnslig sinnesfrid.

Det enda som ger mig en smula nyckelpigeångest är vad tusan jag ska hitta på till J. Han har minsann avslöjat att han har hittat något riktigt fint till mig, och jag vill ju inte vara sämre. Så jäkla dumt att man utvecklar det till någon slags tävling, men jag är helt beredd med att hålla med Sheldon från The Big Bang Theory om julklappar och deras värde:

"The essence of the custom is that I now have to go out and purchase for you a gift of commensurate value and representing the same perceived level of friendship as that represented by the gift you've given me. It's no wonder suicide rates skyrocket this time of year."
/Sheldon ep 2.11

Jag gillar Sheldon...

Apropå annat, jag har så smått börjat se om Sailor Moon, och tänkte fortsätta med att även se de säsonger som inte sändes här i Sverige (jag hade ju inget internet som alla andra hade tillgång till när detta var mer relevant). Än en gång får man inse att anime är alltid bäst på japanska med undertext till. Jag vill inte säga någonting negativt om den svenska dubben, den är kanonrolig! Det är bara inte japanskt... Okej, det där var inte logiskt för fem öre men anime-nördar förstår det i alla fall. Förlåt mig.

Snus dus mus krus lus rim och bus

Yes!! Lyckades äntligen få min hemsida att fungera halvt som halvt!

Tidigare har jag inte ens lyckats få upp första sidan i min webläsare, utan ett meddelande som förkunnade att sökvägen var bruten. Nu får man upp första sidan samt även en undersida. Hur man bär sig åt för att visa gallerier och bloggar har jag inte riktigt lyckats lista ut än, men en halv seger räckte gott och väl för mig.

Nu måste jag bara fila på en bättre text, den nuvarande är en smula barnslig och dåligt skriven.

Jojo, ibland kan man betydligt mer än man kan tro

Pensel i hörselsnäckan och muffins i tapeten

Hälsade på familjen igår och hade planerat in massvis med bra prat. Så otroligt mycket som jag skulle säga, och så mycket som jag skulle få lyssna på. Nu blev inget sagt eller hört, som vanligt.
Jag kanske skulle testa med att hälsa på oftare istället.

Annars kan jag meddela att jag äntligen har sett Smala Sussie efter närapå fem års tjat från J's pappa, och... den blev inte alls särskilt uppskattad från min sida.

Jag har inget emot svenska filmer, absolut inte! De består av samma varierande kvalité som man hittar i alla andra länder.

Och jag kan väl inte påstå att det var något större fel på den här heller, vissa one-liners var faktiskt roliga. Men annars var det ett enda stort "eh". Jag skrattade inte, jag visste vad som var på G när jag såg att berättandet var en smula rörigt (har man sett både Pulp Fiction och Chain of Fools så har man inga som helst problem med att följa emd i handlingen) och jag visste, typ, hur den slutade, även om vägen dit var för mig totalt okänd.

Näe, inget jag ser om precis. Men jag tycker att man bör ha sett den i alla fall!

Nu vill jag bara göra färdigt min tröja, eller försöka i alla fall, medan jag väntar på att J ska komma hem.

RSS 2.0